Scroll down for the answer to the facebook riddle/puzzle

Advertisement
Play Quiz
Question 1 of 10
If it snows 1 inch per hour for 2 days, how many inches of snow is that?
Question 2 of 10
If one tall latte costs $2.25, how much do you spend if you buy a latte every day for five days?
Question 3 of 10
If a car with a 12-gallon tank gets 33mpg, how many miles can you drive between fill ups?
Question 4 of 10
What is the first month of the year with 30 days?
Question 5 of 10
If you have $150, how many friends can you bring with you to see a $7.5 movie?
Advertisement
Question 6 of 10
What word means the same as width?
Question 7 of 10
What is 7/9 + 1/9?
Question 8 of 10
My book has 1004 pages and I have read 90. How many more must I read until I'm half way through?
Advertisement
Question 9 of 10
A cinema seaiting 760 people is 90% full. How many more tickets can be sold?
Question 10 of 10
75% of the 312 sunloungers on the beach are occupied. How many are empty?
Advertisement

Answer riddle/puzzle:

The answer is 104215. Why? 13 x 8 = 104, 13 + 8 = 21, 13 - 8 = 5.